+385 91 209 9598

Optimalna riješenja

Društvene mreže: facebook twitter linkedin

CNC rezanje

Strojevi za rezanje - Esab

Strojevi za rezanje - Esab

ESAB rezači mogu se koristiti za široku primjenu termalnog rezanja. Izaberite najbolju opciju koja Vam najviše odgovara. Plazma, plinsko rezanje ili laser - individualno ili u kombinaciji – sa ESAB rezačima, možete postići optimalnu kvalitetu sa visokom brzinom u svim slučajevima.

E-VENT™  je  gotova solucija  plazma rezača uključujući izvor struje, plazma gorionik, kontrolu i software, te je spremno za korištenje i može biti lako integrirano u već postojeći proces proizvodnje. 

E-VENT™ katalog

FALCON ™  nije samo odličan kada je u pitanju lakoća korištenja, već je njegova robusna konstrukcija  idealna za zadatke rezanja u najzahtjevnijim uvjetima.

FALCON™ katalog

 

Esabov novi CNC rezač nudi maksimalnu fleksibilnost: plazma i plinsko rezanje u kombinaciji ili zasebno. Njegovo unikatno svojstvo uključuje inteligentni  sustav mjerenja plina i pomoć pri pozicioniranju koja Vam omogučava rad najviše preciznosti.

COMBIREX™ DX katalog

SUPRAREX™ HD  je snažan i ekstrenmo izdržljiv rezač sa impresivnom brzinom pozicioniranja. SUPRAREX™ HD osigurava solidne temelje za razne varijacije zadataka od rezanja i označavanja(markiranja) jer se inovativan sistem prilagođava Vašim individualnim zahtjevima. Može biti opremljen sa alatima za rezanje, pripremanje ruba za varenje i markiranja. Radi sa plazmom i plinskim rezanjem ili u kombinaciji.

 NUMOREX™  nudi efektivnu kombinaciju performance i mnogih zahtjevnih zadataka koje može obavljati. Može se koristiti kao plazma, plinsko rezanje, ili kombinacija plazme i plinskog rezanja.

NUMOREX™ katalog

Suradnja s pouzdanim partnerima