+385 91 209 9598

Budite u toku s novostima

Društvene mreže: facebook twitter linkedin

Novosti

 • Plinska rezačica HK-12 BEETLE

  03/08/2019

  Za jedan od najvećih infrastrukturnih projekata Republike Hrvatske, Pelješkom mostu isporučili smo prijenosne samohodne plinske rezačice. Isporuka i puštanje u pogon. Informacije o izgradnji Pelješkog mosta na  Link - u.

 • Optimatora® - ušteda plina

  11/11/2018

  Optimatora® - ušteda plina​

  Testovi pokazuju da Volvo uštedi najmanje 43% plina instalacijom Optimatora®. 

  Kako bi provjerili koliko bi se plina moglo uštedjeti pomoću Optimatora, sljedeći test je proveden u Volvo Bus u Uddevalli, Švedska.

  Više

 • Aluminijska žica iz novog Sidergasovog pogona.

  02/06/2016

  S velikim zadovoljstvom i ponosom izvještavamo da je naš partner Sidergas S.p.A. otvorio novi pogon za proizvodnju aluminijskih žica.

  Novi pogon je pušten u radi i uspješno je ispunio očekivanja. Inicijativa za proširenje ponude na aluminijsku žicu došla je iz potrebe naših dosadašnjih korisnika pune žice i  žice za EPP zavarivanje.

  Konkretno njemački proizvođači automobila i automobilskih komponenti imali su problema s kvalitetom aluminijske žice i njezinoj dobavljivošču kao i mehaničkim svojstvima. Koje su naši inženjeri u novom pogonu riješili na zadovoljstvo svih. (više)

 • DuPont

  01/07/2014

  Renomirana svjetska tvrtka DuPont sa svojim proizvodom Tyvek od danas je u našoj ponudi. Tyvek Expert u svim veličinama. Konkurentna cijena i brza isporuka.

 • ESAB cutting

  01/05/2014
  U suradnji s ESAB Cutting (Esab rezanje) osigurali smo našim kupcima doživotno jamstvo na plazma glavu za rezanje ukoliko koriste Esab-ove potrošnje dijelove za plazma gorionike i potpišu jednogodišnji ugovor. Ovaj aranžman uključuje i jednom godišnje besplatni pregled gorionika i sustava kontrole rada gorionika  od strane Esabovog tehničara iz Njemačke.