+385 91 209 9598

Naši dugogodišnji partneri

Društvene mreže: facebook twitter linkedin

Partneri

 • Ibeda

  Ibeda

  Ibeda je jedna od svjetskih proizvođača uređaja za zaštitu od plina koji ispunjavaju najvažnije svjetska europske i državne specifične standarde. Visoka stopa izvoza pokazuje kako će Ibeda i dalje biti prisutna kao proizvođač premium proizvoda.

 • Alfain

  Alfain

  ALFA IN je tradicionalan Češki proizvođač aparata za zavarivanje, transformatora i filtera za plin. Poslovanje su proširili izvan granica Češke Republike, a izvoze u mnoge europske i ne europske zemlje te spada u respektabilnije proizvođače aparata za zavarivanje.
   

 • ESAB

  ESAB

  Još od davne 1904.g sa pojavom prve elektrode, Oscar Kjellberg osnovao je ESAB. Od tada pa sve do danas kompanija je razvila čitav niz proizvoda vezanih za zavarivanje i rezanje. Visoka tehnologija, dugogodišnja tradicija i kvaliteta glavne su odlike svih ESAB-ovih proizvoda. 

 • Sidergas

  Sidergas


  Od 1963 tvrtka Sidergas razvija tehnologiju proizvodnje žice za zavarivanje.
  Glavna tržišta su SAD, Canada, Japan i Europa.
  Certificirana kvaliteta : TUV, DB, LR,CWB,Force Tehnology, ISO...i 
  deseci drugih certifikata na upit. Kemijska analiza i mehanička svojstva bolja od standarda. Pošaljite upit i dostavit ćemo vam ih kako bi usporedili s proizvodima koje sada koristite.

   

 • BOTT

  BOTT

  Bott je jedan od vodećih europskih proizvođača i dobavljača opreme za laka gospodarska vozila. Ugradnjom  Bott opreme u svoje vozilo osigurat ćete učinkovito, produktivno i sigurno radno okruženje u svom vozilu. Brz pristup alatima, opremi i materijalima omogućiti će vam brzo i kvalitetno obavljanje svih vrsta poslova uz minimalne napore. Kreirajte svoje idealno vozilo uz pomoć novih Bott vario proizvoda za opremanje vozila.