+385 91 209 9598

Naši dugogodišnji partneri

Društvene mreže: facebook twitter linkedin

Partneri

 • Haeusler

  Haeusler

  HAUSLER je vodeća tvrtka na globalnom tržištu te postavlja nova mjerila u metaloprerađivačkoj industriji svojim proizvodima. Počeli kao obiteljski posao te iza sebe imaju 75 godina što je dokaz njihove kvalitete.

   

  Haeusler katalog

 • Pedinghaus

  Pedinghaus


  Peddinghaus je tvrtka s tradicijom od 1903 godine. Vodeća je tvrtka u ponudi opreme u metaloprerađivačkoj industriji. Ukoliko nemate opremu marke Peddinghous niste na vrhu u svojoj branši ?
  Zavrjeđuje da kliknete na ovaj link i pogledate ponudu.
   

 • Du Pont - Tyvek

  Du Pont - Tyvek

  Sa iskustvom preko dva stoljeća u više od 90 država, DuPont tvrtka je pozicionirana u samom svjetskom vrhu kada su u pitanju neki od najzahtjevnijih zadataka.

  Više od 200 godina DuPont osigurava proizvode visoke kvalitete svjetskih standarda kroz inovativne proizvode, materijale te usluge. 

   

  DuPont Tyvek katalog

 • Yildiz

   Yildiz

  Yildiz Gaz – tvrtka je koja ovoga trenutka predstavlja značajnog europskog proizvođača oprema za autogenu tehniku. Asortiman kojega Yildiz Gaz proizvodi zadovoljava profesionalne korisnike koji svakodnevno koriste Yildiz Gas proizvode kod zavarivanja, lemljenja, grijanja i rezanja kao i kod profesionalnih instalacija za opskrbu plina.
   
 • Castolin

  Castolin

  Castolin je vodeća svjetska tvrtka koja se bavi rješenjima, održavanjem, popravcima i zaštitnom opremom. Više od 100 godina iskustva u zavarivanju, lemljenju i tehnologiji termalnog sprejanja. Castolin je prepoznatljiv po vještinama u površinskim zaštitama te popravcima.