+385 91 209 9598

Naši dugogodišnji partneri

Društvene mreže: facebook twitter linkedin

Partneri

 • Kuppersbusch - peći za sušenje elektroda

   Kuppersbusch - peći za sušenje elektroda

  Garantirano i certificirano TÜV - om : upravljanja kvalitetom certificiranog prema DIN ISO 9001, potpuno certificirani prema SCC standardu za petrokemijsku industriju i sustavom upravljanja okolišem certificiranim prema DIN ISO 14001.

  Peći - katalog

 • Strong Hand Tools (stege, magneti, stolovi)

  Strong Hand Tools (stege, magneti, stolovi)

  Sa sjedištem u Sjedinjenim američkim državama tvrtka Strong Hand Tools posvećena je proizvodnji opreme koja  pomaže da vaš svakodnevni posao bude siguran, efikasan, jednostavan i precizan. Oprema s profesionalnom  i industrijskom kvalitetom po pristupačnoj cijeni.


   

  Strong Hand Tools katalog

   

 • Semperflex

  Semperflex

  Semperit’s Semperflex razvija, proizvodi te prodaje hidraulična i industrijska crijeva za plin i opremu za zaštitu koji su proizvedeni sa znanjem i višegodišnjim iskustvom u tom području.

 • Weldas

  Weldas

  Weldas je profesionalan izbor kad je u pitanju oprema za industriju i zavarivanje. U preko 25 godina izgradilii su reputaciju u industriji sa proizvodima visoke kvalitete i najboljom uslugom. 

 • Richter

  Richter

  Posao ponekad zahvjeva najvišu razinu točnosti. U Friedrich Richter Messwerkzeuge GmbH & Co. KG opremu za mjerenje možete imati potpuno povjerenja.

  Precizni šestari, pomična mjerila sa displayem, mikrometri, oprema za označavanje , univerzalna pomična mjerila, radionička mjerila, radionička mjerila sa i bez mikropodešivača, digitalno pomično mjerilo, mjerilo za mjerenje gemotrije zavara, mjerilo za unutarnje žljebove, visinomjer, mikrometar za vanjsko mjerenje, kontrolni listići, kutnici,  dubinomjeri...