+385 91 209 9598

Optimalna riješenja

Društvene mreže: facebook twitter linkedin

Opremanje vozila i radionica

Bott Vario oprema za vozila

Bott Vario oprema za vozila

Bott je jedan od vodećih europskih proizvođača i dobavljača opreme za laka gospodarska vozila. Ugradnjom  Bott opreme u svoje vozilo osigurat ćete učinkovito, produktivno i sigurno radno okruženje u svom vozilu. Brz pristup alatima, opremi i materijalima omogućiti će vam brzo i kvalitetno obavljanje svih vrsta poslova uz minimalne napore. Kreirajte svoje idealno vozilo uz pomoć novih Bott vario proizvoda za opremanje vozila.

Funkcionalnost, modularnost i fleksibilnost omogućuju brzu i kvalitetnu ugradnju Bott Vario sustava u gotovo sva vozila.

Ukoliko Vas zanimaju dodatne informacije, posjetite našu web stranicu, te saznajte sve što Vas zanima http://www.bott.hr/

 

 

Kvaliteta potvrđena certifikatima
 

- Certifikat DIN EN ISO 9001:2008
- Ekološki certifikat  ISO 14001:2009
- Proizvodi imaju GS oznaku za TÜV sigurnosni test (Njemački sigurnosni standard)


 

Nagrađivani dizajn

Dizajn Bott opreme za gospodarska vozila zbog svog prepoznatljivog dizajna osvojio je nagradu "reddot design award, best of the best 2011"

 
 

Dugoročna investicija

Bott Vario je dizajniran da minimalno traje 2 promjene vozila. Napredne značajke kao što su ladice visoke nosivosti, te ojačani okvir znače da možete biti sigurni u dugi vijek Bott proizvoda.
 

 

Oprema i boje

Visoko kvalitetan eloksirani aluminij i "powder coated" čelični dijelovi sa finom završnom obradom karakteriziraju prepoznatljiv dizajn bott Vario opreme. Njegov neutralan dizajn čini ga pogodnim za bilo koje boje vozila.

Lagana konstrukcija

Bott Vario koristi napredne tehnike te moderne materijale kako bi smanjili težinu opreme za gospodarska vozila ali bez da se ugrozi čvrstoća. Ovaj pristup znaći da Vario teži 40% manje od svojeg prijašnjeg dizajna - što je rezultiralo znaćajnom uštedom goriva.

 


 

Za Vašu sigurnost

Bott vario sistemi kombiniraju dizajn i funkcionalnost. Značajke koje ovaj dizajn pruža ne samo da osiguravaju unikatan izgled već zadovoljava važne sigurnosne zahtjeve. Sigurnost je uvijek bio neizbježan dio razvoja i proizvodnje sustava Vario Čak i najbolji teoretski dizajn u svijetu ne znaći ništa ukoliko se ne dokaže u praksi. Od 1991 Bott je izveo više od 15 "crash" testova. Kroz to vrijeme u skladu sa strogim i zahtjevnim smjernicama, ECE-R 17/07 test standarda je postignut. Radi usporedbe test ECE-R 17/07 se isto tako koristi kod testiranja sigurnosti djecijih sjedalica.
 

Pogledajte video, te se uvjerite u kvalitetu i čvrstoću Bott opreme, na ovom linku.

 

 

Njemačka

 

Hrvatska:

Suradnja s pouzdanim partnerima