+385 91 209 9598

Naši dugogodišnji partneri

Društvene mreže: facebook twitter linkedin

Partneri

 • Strong Hand Tools (stege, magneti, stolovi)

  Strong Hand Tools (stege, magneti, stolovi)

  Sa sjedištem u Sjedinjenim američkim državama tvrtka Strong Hand Tools posvećena je proizvodnji opreme koja  pomaže da vaš svakodnevni posao bude siguran, efikasan, jednostavan i precizan. Oprema s profesionalnom  i industrijskom kvalitetom po pristupačnoj cijeni.


   

  Strong Hand Tools katalog

   

 • Haeusler

  Haeusler

  HAUSLER je vodeća tvrtka na globalnom tržištu te postavlja nova mjerila u metaloprerađivačkoj industriji svojim proizvodima. Počeli kao obiteljski posao te iza sebe imaju 75 godina što je dokaz njihove kvalitete.

   

  Haeusler katalog

 • Richter

  Richter

  Posao ponekad zahvjeva najvišu razinu točnosti. U Friedrich Richter Messwerkzeuge GmbH & Co. KG opremu za mjerenje možete imati potpuno povjerenja.

  Precizni šestari, pomična mjerila sa displayem, mikrometri, oprema za označavanje , univerzalna pomična mjerila, radionička mjerila, radionička mjerila sa i bez mikropodešivača, digitalno pomično mjerilo, mjerilo za mjerenje gemotrije zavara, mjerilo za unutarnje žljebove, visinomjer, mikrometar za vanjsko mjerenje, kontrolni listići, kutnici,  dubinomjeri...

 • Pedinghaus

  Pedinghaus


  Peddinghaus je tvrtka s tradicijom od 1903 godine. Vodeća je tvrtka u ponudi opreme u metaloprerađivačkoj industriji. Ukoliko nemate opremu marke Peddinghous niste na vrhu u svojoj branši ?
  Zavrjeđuje da kliknete na ovaj link i pogledate ponudu.
   

 • Weldas

  Weldas

  Weldas je profesionalan izbor kad je u pitanju oprema za industriju i zavarivanje. U preko 25 godina izgradilii su reputaciju u industriji sa proizvodima visoke kvalitete i najboljom uslugom.