+385 91 209 9598

Budite u toku s novostima

Društvene mreže: facebook twitter linkedin

Novosti

 • Stege JC Metal

  03/11/2016

  Dosadašnja suradnja s našim kupcima pokazala je potreba za proširenjem asortimana stega za zavarivanje. Stoga smo naš asortiman proširili u suradnji s tvrtkom JC Metal.

  JC-METAL s.r.o. je vodeća češka tvrtka, koja se bavi proizvodnjom stega za zavarivanje, s bogatim iskustvom od 1997. godine.

  Stege su industrijske kvalitete dokazane u primjeni u teškim industrijskim uvjetima (reference). Kvaliteta i cijena važne su za zadovoljstvo korisnika kojima će donijeti profit u svakodnevnom poslu. Bilo da se radi o proizvodima u većim serijama ili je preciznost imperativ a nadasve želja svake organizacije da svoje kapacitete optimalno iskoristi. (katalog)

 • Aluminijska žica iz novog Sidergasovog pogona.

  02/06/2016

  S velikim zadovoljstvom i ponosom izvještavamo da je naš partner Sidergas S.p.A. otvorio novi pogon za proizvodnju aluminijskih žica.

  Novi pogon je pušten u radi i uspješno je ispunio očekivanja. Inicijativa za proširenje ponude na aluminijsku žicu došla je iz potrebe naših dosadašnjih korisnika pune žice i  žice za EPP zavarivanje.

  Konkretno njemački proizvođači automobila i automobilskih komponenti imali su problema s kvalitetom aluminijske žice i njezinoj dobavljivošču kao i mehaničkim svojstvima. Koje su naši inženjeri u novom pogonu riješili na zadovoljstvo svih. (više)

 • DuPont

  01/07/2014

  Renomirana svjetska tvrtka DuPont sa svojim proizvodom Tyvek od danas je u našoj ponudi. Tyvek Expert u svim veličinama. Konkurentna cijena i brza isporuka.

 • ESAB cutting

  01/05/2014
  U suradnji s ESAB Cutting (Esab rezanje) osigurali smo našim kupcima doživotno jamstvo na plazma glavu za rezanje ukoliko koriste Esab-ove potrošnje dijelove za plazma gorionike i potpišu jednogodišnji ugovor. Ovaj aranžman uključuje i jednom godišnje besplatni pregled gorionika i sustava kontrole rada gorionika  od strane Esabovog tehničara iz Njemačke.
   
 • Pliva

  06/12/2012

  Pliva d.d. sa 90 godina uspješnog farmaceutskog poslovanja, Pliva  članica Teva grupe, jedne od najvećih farmaceutskih kompanija u svijetu  i ovaj puta je izabrala za čuvanje svojih alata opremu firme BOTT GmbH koju zastupamo u Republici Hrvatskoj. Model SLL-8716.16V

  .